Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Mesajul deputatului Mircea Irimie cu ocazia sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Ziua de 8 noiembrie, Biserica o dedica Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, precum si tuturor Puterilor Ceresti celor fara de trupuri.

Arhanghelul Mihail este ingerul dreptatii dumnezeiesti simbolizata de o sabie de foc purtata in mana cu care pedepseste pacatul si nedreptatea si-i apara pe cei drepti.

Arhanghelul Gavriil este ingerul bunatatii si milostivirii dumnezeiesti, calitati simbolizate de floarea de crin alb pe care o poarta in mana precum si vestitorul actelor divine.

Se spune ca cerul este plin de arhangheli si ingeri care asteapta sa fie intrebati, chemati si rugati sa vina in ajutorul oamenilor, sa-i indrume si sa-i protejeze pe calea vietii, sa-i fereasca de primejdii, ispite si incercari.

"LA MULTI ANI!" urez celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui. Le doresc din tot sufletul sanatate, bucurii si impliniri in familii, iar Sfintii Arhangheli sa le stea alaturi, sa le calauzeasca si sa le lumineze drumul in viata!

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS