Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Cuvantul primarului Tudor Stefanie pentru IPS Andrei Andreicut

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Duminică, 15 noiembrie, alături de credincioşii adunaţi la Catedrala Ortodoxă din Turda, la iniţiativa Primarului Municipiului Turda - domnul Tudor Ştefănie - a fost acordat titlul de cetăţean de onoare Înaltpreasfinţiei Sale Andrei Andreicuţ.

Felicitat de către părintele Andrei Andreicuţ, domnul Primar a primit Diploma de Aleasă Cinstire, motiv pentru care, mai jos, redăm cuvântul de mulţumire a executivului turdean:

"Pentru activitatea întreprinsă în slujba Bisericii şi a societăţii, dar şi pentru implicarea generoasă în lucrarea pastorală a Parohiei Turda I – Protopopiatul Turda, cu bucurie, am primit astăzi, la ceas aniversar, Diploma de Aleasă Cinstire de la Înaltpreasfinţia Sa Andrei Andreicuţ – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, motiv pentru care ţin să îi mulţumesc şi să asigur întregul sobor bisericesc de sprijinul pe care dorim să îl oferim atât Bisericii cât şi credincioşilor."

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS