Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Progresul fizic al contractului „Achizitie si montare contoare cu citire la distanta” derulat in cadrul proiectului „Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda„ este de 87%

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță" încheiat cu firma contractantă S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015.
Progresul fizic al lucrărilor, la data de 17.11.2015 este de 87%.

Printre avantajele montării contoarelor cu citire la distanță reamintim: contoarele vor fi citite, fără ca utilizatorii să mai fie deranjați de prezența echipelor CAA, deoarece acestea vor fi scanate de pe domeniul public și accesul la datele colectate va fi posibil în timp real.

Montarea contoarelor cu citire la distanță va duce implicit la creșterea capacității de întreținere a infrastructurii de apă aflată în gestiunea companiei.

Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS