Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

S-a finalizat intocmirea proiectului tehnic in cadrul contractului „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apa Cornesti"

Actualitate
Tools
Typography

În prezent, Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti" încheiat cu firma S.C. WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX S.R.L. la data de 21.09.2015.

În cadrul contractului s-a finalizat întocmirea proiectului tehnic privind lucrările de înlocuire a Liniilor Electrice Aeriene (LEA) existente şi care alimentează puţurile de captare ale apei din zona localităţii Corneşti.

Totodată a fost obţinută autorizaţia de construire, astfel încât în perioada imediat următoarea vor fi demarate lucrările mai sus menţionate.

Contractul „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti"
este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda", demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii" aferent perioadei 2007-2013.

Progresul fizic al contractului este de aproximativ 20%.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS