Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Radica Stamenovski va participa la competitia de la Riga cu sprijinul administratiei locale de la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Consilierii locali de la Câmpia Turzii au fost de acord să sprijine participarea tinerei Radica Stamenovski la festivalul de interpretare de la Riga.

La începutul şedinţei Consiliului Local de la Câmpia Turzii din data de 19 noiembrie 2015, înanitea aprobării ordinii de zi a întâlnirii, preşedintele de şedinţă anunţa introducerea unui nou punct pe ordinea de zi, proiect de hotărâre în legătură cu care a oferit explicaţii primarul Radu Hanga.

"Mama fetei a venit în audienţă să ne solicite să finanţăm deplasarea. Era cazul să se organizeze din vreme, cu domnul Pop (n.r.: Cornel Pop), care conduce activitatea clubului. I-am spus că o să încerc să introduc un proiect de hotărâre pentru finanţarea deplasării", spunea primarul Câmpiei Turzii.

Referitor la acelaşi proiect, administratorul public Petre Pop a explicat că a fost vorba de o solicitare din partea clubului de canto Bella Musica, club care a mai participat la diverse festivaluri internaţionale unde a reperezentat municipiul Câmpia Turzii.

Explicând că acest tip de solicitări de finanţare ar trebui făcute "un pic mai repede", administratorul public a şi oferit argumente referitoare la momentul solicitării: "domnul instructor a spus că acum au fost făcute anunţările de participare".

"Şansele ca această persoană din Câmpia Turzii să ia un premiu, aşa cum a mai luat, ne-a determinat să venim în faţa dumneavoastră să solicităm acest fapt având în vedere că pe Centrul Cultural era prinsă suma de 3.000 de lei, care n-a fost, de fapt, distribuită, deci banii existau, doar mai era nevoie de hotărâri din partea Consiliului Local", adăuga Petre Pop menţionând şi că participarea este pe data de 3 decembrie "şi fac parte şi dintr-un juriu internaţional".

În consecinţă, preşedintele de şedinţă - consilierul PNL Dorin Lojigan - a propus spre aprobarea colegilor consilieri proiectul privind finanţarea participarării tinerei Radica Stemenovki şi a profesorului Cornel Pop, de la clubul de canto Bella Musica al Centrului Cultural Câmpia Turzii, la festivalul Riga Simphony, care se va desfăşura în perioada 3-7 dec la Riga, Letonia.

La rândul său, consilierul Ioan Varodi se întreba dacă "n-ar trebui, prin această hotărâre de consiliul local să îi acordăm şi o sumă de bani", întrebare la care Dorin Lojigan a replicat precizând că apare suma de 3.000 de lei pentru finanţarea deplasării la Riga.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS