Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

3 Sud Est lanseaza single-ul "Tic-Tac" | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

După colaborarea inedită cu Inna pentru single-ul "Mai stai", alături de un videoclip emoţionant, lansate la începutul anului, trupa 3 Sud Est a pregătit o noua surpriză - single-ul "Tic-Tac".

Ca şi în cazul altor piese lansate de catre 3 Sud Est, noul single "Tic-Tac" este o coproducţie Cat Music şi 1 Artist Music şi a fost compus tot de către Laurenţiu Duţa şi Viorel Şipoş.

"În povestea acestui cântec ar trebui să ne regăsim cu toţii. Iubiţi-vă cât mai mult, timpul trece atât de repede. Tic-Tac, Tic-tac!", declara Laurenţiu.

Tot la începutul anului 2015, mai exact în luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnată "Artistul anului", iar hitul "Emoţii" - "Cea mai bună piesă pop", în cadrul premiilor Radio România. În plus, Mihai, Laurenţiu şi Viorel au susţinut un mega concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori şi backing vocals.

Hiturile "Emoţii", "Liberi", "Mai stai" au fost anul acesta parte din show-urile pe care 3 Sud Est le-a susţinut atât în România, cât şi în străinătate (din Republica Moldova, în Marea Britanie, până în Canada).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS