Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Irina Stefan lanseaza single-ul si videoclipul "2 straini", feat Cosy | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Un nou artist descoperit de catre Dony, Irina Stefan, lanseaza primul single & videoclip din cariera "2 straini", alaturi de Cosy.

Insa Irina nu este la prima aparitie muzicala. Tanara artista a colaborat cu proiectul Moving Elements, alaturi de care a inregistrat cateva piese, a lansat un album in limba germana alaturi de producatorul Volker Arnold si a participat la Festivalul de Muzica Mamaia (sectiunea creatie).

Mai mult, a urmat cursuri de canto la o scoala de muzica din Bucuresti, dar si in Constanta alaturi de profesorul Teodor Radulescu, unde i-a si cunoscut, in studiourile 1AM, pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese - "2 straini".

Cunoscut drept Cosy, rapperul a lansat pana in prezent numeroase piese solo, precum "O sa-mi mearga struna", "Pasageri", "Pe cine iubesti tu", dar si colaborari cu artisti ca Alan & Kepa, K-Milla, Maryem.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS