Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Mr. Vik lanseaza single-ul "Hola, que tal?" | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Daca la inceputul verii cucerea publicul cu single-ul "Cocaine", care intre timp are aproape 5 milioane de vizualizari pe YouTube, Mr Vik lanseaza un nou single cu un vibe latino - "Hola, que tal?".

O coproductie Cat Music / Sprint Music, noul single este compus tot de catre Mr Vik, ca si in cazul primei piese lansate, insa de aceasta data alaturi de Cristina Gabriela Mirica.

Piesa "Hola, que tal?" continua linia piesei "Cocaine", cu ritmuri latino si versuri in limba spaniola, si este influentata de cultura si civilizatia din America Latina (Ecuador si Brazilia), locuri in care Mr Vik a locuit si a studiat antropologia in urma cu cativa ani.

Mr Vik si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 14 ani, insa abia la 18 ani s-a mutat in Bucuresti si a infiintat un studio de inregistrari, Million Vibes Studio, unde a compus piesele pe care le-a lansat, dar si multe productii pentru alti artisti.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS