Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Progresul fizic al contractului de servicii „Asistenta tehnica de supervizare pentru acordarea de sprijin in gestionarea si implementarea proiectului” derulat in cadrul proiectului „Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a C

Actualitate
Tools
Typography

Contractul de servicii „Asistenţă tehnică de supervizare pentru acordarea de sprijin în gestionarea şi implementarea proiectului" derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„ a fost încheiat la data de 22.10.2015 cu firma C&S DI GIUSEPPE INGEGNERI ASSOCIATI S.R.L.

În prezent, progresul fizic al contractului de servicii este de 70%.

Ordinul de începere a fost emis cu data de 30.10.2015. Până în prezent, C&S DI GIUSEPPE INGEGNERI ASSOCIATI S.R.L. a acordat asistenţă autorităţii contractante sub forma serviciilor de supervizare pentru implementarea contractelor de achiziţii, achiziţii şi montaj şi a contractelor de lucrări pentru proiectul „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„; a întocmit Rapoartele lunare aferente lunilor noiembrie şi decembrie 2015 precum şi raportul aferent trimestrului IV 2015.

Obiectivul acestui contract îl reprezintă furnizarea de Asistenţă Tehnică către Operatorul Regional sub forma serviciilor de supervizare pentru implementarea contractelor de achiziţii, achiziţii şi montaj şi a contractelor de lucrări pentru proiectul „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS