Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Locuri de munca la Serviciul de Asistenta Sociala Turda

Actualitate
Tools
Typography

Serviciul Public de Asistenţă Socială Turda scoate la concurs două posturi vacante, concursul pentru ocuparea acestora fiind programat pentru data de 23 februarie 2016.

Posturile vacante şi condiţiile pentru ocuparea lor au fost prezentate în comunicatul făcut public de administraţia turdeană:

COORDONATOR PERSONAL DE SPECIALITATE
- 1 post, durată nedeterminată, CENTRUL SOCIAL DE URGENŢĂ PENTRU PERSOANE FĂRĂ ADĂPOST
Condiţii specifice de participare
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor sociale (asistenţă socială, sociologie, psihologie, administraţie publică, drept)
- vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani;

CONSILIER JURIDIC II
- 1 post, durată nedeterminată – CENTRUL SOCIAL DE CONSILIERE FEMEI ŞI COPII - VICTIME ALE VIOLENŢEI DOMESTICE
Condiţii specifice de participare
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul dreptului - specializare drept;
- vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an;

Proba scrisă se va susţine în data de 23 februarie 2016, orele 11:00, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda, situat pe strada Dacia, nr.1 sau în altă locaţie comunicată în termen candidaţilor.

Copiile de pe actele prevăzute la dosar se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretarul comisiei de concurs. Dosarele se depun la sediul Serviciului Public de Asistentă Socială Turda, str. Dacia, nr. 1 până la data de 15 februarie a.c., orele 15:00.

Dosarele se vor verifica de către comisia de concurs iar rezultatele selectării dosarelor se vor afişa la sediul instituţiei şi pe site-ul instituţiei.

Informaţii suplimentare şi bibliografia necesară se pot obţine de la d-na Moldovan Camelia Dorina, consilier Compartimentul Resurse Umane, telefon 0264-317137.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS