Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Surpriza TSD Turda - baloane in forma de inimioara cu ocazia Valentine's Day

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 13 februarie, înainte de masă, tinerii social-democraţi turdeni s-au întâlnit pe podul din apropierea Catedralei Ortodoxe din Turda pentru a oferi surpriza anunţată de cu o zi înainte.

În afară de cei cu funcţii de conducere în organizaţia PSD Turda - Cristian Matei (preşedinte PSD Turda), Gianina Ciobanca (preşedinte organizaţia de femei a PSD Turda), Loredana Cozea (preşedinte TSD Turda) sau Paul Năstase (vicepreşedinte TSD Turda) - la acţiune au fost prezenţi mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret.

După orele 11.00, tinerii s-au deplasat dinspre Catedrala Ortodoxă spre statuia lui Avram Iancu oferind baloanele în formă de inimioară ca simbol al dragostei care se celebrează cu ocazia sărbătorii Sfântului Valentin, mâine 14 februarie.

"Sigur că la această vârstă oamenii sunt mai îndrăgostiţi decât la vârste mai înaintate, dar am văzut că lumea îşi doreşte să primească o atenţie cu ocazia acestei zile. Sigur că nu e ziua românească a îndrăgostiţilor, dar de câţiva ani s-a încetăţenit şi Valentine's Day" spunea preşedintele PSD Turda, Cristian Matei, la finalul acţiunii din zona centrală a municipiului.

În calitate de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Turda, Loredana Cozea spunea: "am dorit să aducem puţină bucurie, să simţim cu toţii Ziua Îndrăgostiţilor, fie că este Dragobete, fie că este 14 februarie".

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele TSD Turda, Paul Năstase, a precizat că acţiunea doreşte să arate în primul rând că că tineretul din oraş e activ şi că vrea să aducă un zâmbet pe feţele turdenilor.

Potrivit organizatorilor acţiunii, o a doua parte a acesteia a fost programată pentru aceeaşi zi şi în zona cartierului Oprişani.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS