Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Lucrarile executate in cadrul contractului „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apa Cornesti" au fost finalizate

Actualitate
Tools
Typography

Contractul de lucrări „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti" a fost încheiat la data de 21.09.2015 cu firma S.C. WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX S.R.L. având o valoare de 817 586 lei.

Investiţia, realizată în proporţie de 100%, a avut ca obiectiv principal reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti prin înlocuirea instalaţiei de energie electrică de alimentare a pompelor puţurilor de apă Corneşti care era foarte veche, având o stare tehnică precară.

Liniile Electrice Aeriene (LEA) existente care au necesitat înlocuire alimentează următoarele fronturi de captare:

● Frontul Moldoveneşti: 16 puţuri – aproximativ 1300 m;
● Frontul Ciucaş: 6 puţuri – aproximativ 450 m;
● Frontul Dispecerat: 10 puţuri – aproximativ 1 000 m;
● Frontul Balastiera: 22 puţuri – aproximativ 1 450 m;
● Cele 8 puţuri inactive.

Lungimea totală a liniilor electrice înlocuite prin intermediul investiţiei este de cca. 4 200 m. Totodată, au fost înlocuiţi stâlpi de susţinere montându-se un număr de 97 stâlpi noi.

Reamintim faptul că acest contract este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda", demarat de către C.A.A. din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii" aferent perioadei 2007-2013.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS