Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Bazinul din Turda, închis din cauza unui "eveniment neplăcut"

Actualitate
Tools
Typography

Cel puţin în această dimineaţă, miercuri, 2 martie, bazinul de înot didactic de la Turda a fost închis, cei care frecventează acest bazin în mod regulat fiind puşi în situaţia de a li se interzice accesul la programul de înot.

Contactată telefonic, Simona Baciu - director al SC Turda Salina Durgău SA, societate care administrează bazinul - a precizat că acesta a fost închis din cauza unui eveniment neplăcut provocat de unul dintre copiii care era în apă în seara zilei de marţi, 1 martie, motiv pentru care activitatea la bazin a fost suspendată şi s-a trecut la filtrarea apei şi dezinfectarea acesteia cu un robot care există la bazin tocmai cu un astfel de scop.

În consecinţă, bazinul a trebuit închis iar Simona Baciu preciza că la momentul discuţiei telefonice - purtate azi, 2 martie, în jurul orelor 12.30 - se aşteptau de la DSP rezultatele analizelor probelor de apă colectate din bazin.

"Oricum, noi sperăm ca în jurul orelor 14.00, când ne vor veni analizele, vom putea redeschide bazinul" spunea directorul TSD.

Evident, bazinul va putea fi deschis în cazul în care rezultatele analizelor permit acest lucru, în caz contrar, bazinul rămânând închis.

Ulterior, în jurul orelor 13.00, directorul TSD ne-a contactat telefonic pentru a ne informa că s-au primit rezultatele parţiale ale analizelor probelor de apă. e vorba de rezultatele analizelor chimice ale probelor de apă, rezultate care ar permite redeschiderea bazinului.

Cu toate acestea, bazinul nu va fi redeschis pentru că încă nu s-au primit rezultatele analizelor bactereologice, analize care ar putea dura până la şapte zile. În consecinţă, directorul TSD a spus că bazinul va rămâne închis până la momentul la care rezltatele analizelor bactereologice confirmă că acttivitatea va putea fi reluată al bazinul de înot didactic din Turda.

În plus, Simona Baciu a precizat că acest eveniment neplăcut, care a dus la închiderea bazinului, este unul singular - "doar aseară s-a întâmplat" - de la deschiderea bazinului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS