Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mesaj de condoleanțe adresat de Primăria Turda la trecerea la cele veşnice a părintelui Ştefan Roşu

Actualitate
Tools
Typography

Am primit cu tristeţe vestea trecerii din această viaţă a preotului Ştefan Roşu,  Cetățean de onoare al Turzii, dar și cu diplome de "Cetăţean de onoare" decernate de comunităţile din Iara și Mihai Viteazu.

De asemenea, pentru meritele sale a fost recompensat cu "Crucea Patriarhală" şi "Crucea de iconom stavrofor", cele mai înalte distincţii pe care le poate primi un simplu preot. Părintele Ștefan Roșu avea 100 de ani și va rămâne în memoria turdenilor prin activitatea sa prolifică de peste 70 de ani în slujba Bisericii și a lui Dumnezeu. Nu îl vom uita niciodată. În aceste momente de adâncă tristeţe, transmit îndoliatei familii și tuturor celor apropiaţi, sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

Municipiul Turda 
PRIMAR
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS