Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Nimic, de Dragobete, la Câmpia Turzii. Totuşi, “eforturile” administraţiei se îndreaptă spre celebrarea femeii, în luna martie

Actualitate
Tools
Typography

Indiferent dacă unii locuitori ai municipiului Câmpia Turzii - dar nu numai - au aşteptat sau nu ca administraţia locală a municipiului să anunţe organizarea vreunui eveniment cu ocazia sărbătorii tradiţionale româneşti a dragostei, municipalitatea nu a anunţat niciun fel de eveniment pentru data de 24 februarie.

Următorul eveniment va fi pe 7 martie, pentru celebrarea Zilei Femeii” ne-a spus, contactat telefonic fiind, primarul munjicipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a dat de înţeles că a fost dezamăgit de ecourile pe care le-a avut manifestarea organizată cu ocazia sărbătorii de import a Zilei Îndrăgostiţilor - Valentine’s Day - care a avut loc la Câmpia Turzii pe 14 februarie.

În ceea ce priveşte evenimentul de pe 7 martie, primarul n-a fost foarte darnic cu informaţiile, lăsând doar să se înţeleagă ca ar putea fi vorba de un spectacol de muzică clasică, edilul precizând, totuşi, că evenimentul va fi, oricum, anunţat şi mediatizat cum se cuvine.

Pe de altă parte, toţi cei care au reuşit să ajungă la Palatul Cultural “Ionel Floaşiu” în această perioadă au putut obesrva că, totuşi, pe 24 februarie, este un eveniment găzduit de sala mică a palatului cultural.

Este vorba de o expoziţie de artă personală Diana Florescu - în organizarea căreia s-a implicat cercul de pictură al Clubului Copiilor - eveniment care are loc cu începere de la orele 16:00.

"Astăzi este eleva noastră, maine - cine stie?! - artista de renume international... Peste ani ne vom mândri că am fost actori pasageri pe scena vieţii artistei", completa primarul Câmpiei Turzii cu referire la expoziţia semnată Diana Florescu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS