Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Dragobetele “a închis” patinoarul de la Turda | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Ziua de vineri, 24 februarie, data la care se sărbătoreşte Dragobetele - adică Ziua Îndrăgostiţilor la români - a fost ultima zi de funcţionare a patinoarului artificial de la Turda, publicul care a beneficiat de această zi fiind cu mult mai numeros mai ales în urma ofertei făcute de administraţia turdeană.

Pentru că de Dragobete accesul la patinoarul artificial de la Turda a fost gratuit în termenii anunţaţi de administraţia turdeană, numărul celor care s-au bucurat de gheaţă în ultima zi din sezon de funcţionare a patinoarului a fost mai mare decât cu alte ocazii.

Totuţi, programul era cel care a fost valabil pe toată funcţionarea patinoarului: şase seri de câte o oră jumate începând cu orele 10:00 şi terminând cu orele 21:30 în fiecare zi, între două seri fiind necesară cât o pauză de o jmătate de oră pentru “refacerea peliculei de gheaţă”.

În acest an patinoarul artificial a fost amenajat în Parcul Central al municipiului Turda şi, “în responsabilitatea” societăţii Domeniul Public Turda fiind, s-a oferit o suprafaţă de gheaţă cu aproximativ 30% mai mare decât anul trecut (600 de metri pătraţi de gheaţă puşi la dispoziţia doritorilor în sezonul 2016-2017), tarifele fiind relativ accesibile: 5 lei/serie pentru preşcolari cu vârsta până la şase ani, 8 lei/serie pentru elevi şi 12 lei/serie pentru adulţi, în timp ce închirierea unei perechi de patine costa 8 lei/serie iar garderoba era taxată cu 2 lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS