Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Încă suntem sub cod galben şi cod portocaliu în judeţul Cluj

Actualitate
Tools
Typography

Aministrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, 20 septembrie, AVERTIZAREA METEOROLOGICĂ-COD GALBEN ȘI COD PORTOCALIU pentru intervalul 20 septembrie, ora 11:00 - 21 septembrie 2017, ora 21:00.

Fenomenele vizate sunt: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate în 35 de județe din țară, inclusiv JUDEȚUL CLUJ.

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate.

În cea mai mare parte a țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, căderi de grindină și descărcări electrice.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și cu precădere în nord-vestul țării și în zona Carpaților Occidentali pe arii restrânse 50-60 l/mp.

Temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65-70 km/h și vijelii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS