Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

VIDEO | Matei Cristian: Turda are, de astăzi, transport public la standarde europene

Actualitate
Tools
Typography

Transportul public în comun are, de astăzi, la Turda, o altă faţă, lucru semnalat şi de primarul Cristian Matei pe reţeaua de socializare facebook, startul noii companii de transport public, care operează exclusiv cu autobuze electrice, fiind rezultatul unui proiect al administraţiei Matei.

Printr-un mesaj cu titlul “Turda are, de astăzi, transport public la standarde europene”, primarul cristian Matei anunţa pe pagina sa de pe reţeaua de socializare:

Cele 20 de autobuze electrice au intrat astăzi în circulație, fiind un moment mult așteptat de toată lumea. Este o bucurie extraordinară că am reușit să implementăm acest proiect deosebit de important și sperăm să simțiți pe deplin această schimbare!
Suntem primul oraș din România care are transport în comun exclusiv electric, iar acest lucru ne onorează! Felicitări tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS