Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

O nouă dezinfecţie la firul asfaltului, la Turda

Administraţie
Tools
Typography

În urmă nu cu mult timp administraţia turdeană a adus la cunoştinţa cetăţenilor urbei că a avut loc o nouă acţiune de dezinfectare a străzilordin municipiu, la fel, cel mai probabil în urma cifrelor tot mai consistente prezentate la nivelul opiniei publice de către guvernanţi.

Acţiunea s-a desfăşurat în cursul dimineţii de sâmbătă, 11 iulie 2020 şi nu a fost prima de acest fel, în 18 martie având loc o acţiune similară la Turda.

Siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă, motiv pentru care luăm toate măsurile necesare pentru protejarea populației.” asigura, în vastul mediu online, administraţia turdeană.

Mda... Râdem noi şi glumim să ne treacă mai uşor, dar situaţia e serioasă. Adică dacă doar în ultima perioadă unii abia ce au învăţat să se spele (corect) pe mâni, poate că se impune să trecem la nivelul următor: să ne spălăm şi pe şosele, zic... (clorul - săpun, ploaia - clătire... aţi prins ideea, nu?)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS