Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Subprefectul Irina Munteanu şi fiul acesteia, pozitivi la COVID-19

Administraţie
Tools
Typography

Prefectul Mircea Abrudean a anunţat că ieri, 7 octombrie, subprefect Irina Munteanu a fost confirmată pozitiv în urma testării pentru COVID-19.

Testarea a fost necesara din cauza  aparitiei unor simptome specifice, si anume: lipsa gustului si a mirosului. Nu au existat si nu exista alte simptome” preciza Mircea Abrudean, adăugând: “In acelasi timp, a fost testat si fiul acesteia, fiind pozitiv de asemenea si asimptomatic”.

Despre ancheta epidemiologică, prefectul judeţului Cluj spunea că este în desfăşurare, urmând să aibă loc şi o evaluare medicală specifică.

Urmare a acestora, se vor face recomandările şi, probabil, va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla in concediu de odihnă, încă din data de 1.10.2020” a încheiat Mircea Abrudean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS