Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Selecția directorului general de la S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.

Administraţie
Tools
Typography

În conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, consiliul de administrație al S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A., în calitate de intreprindere publică, lansează procesul de selecție a directorului general al S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.

Documentele pe baza cărora se organizează procedura de selecție(scrisoare de așteptări, condiții minime ce trebuie îndeplinite de candidați, documente necesare pentru depunerea candidaturii, criterii de evaluare, alte documente și informații relevante pentru procedură) pot fi accesate pe sit-ul http:/www.parcindustrialcampiaturzii.ro.

Persoanele interesate de a deveni director general al societății trebuie să depună până la data de 30.12.2021, ora 15.00 un dosar de candidatură, la sediul societății situat în Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr. 2-4, camera 11.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS