Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Wed, May
97 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii joi, 25 noiembrie 2021

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 792/19.11.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ al oraşului a fost convocat în şedinţă ordinară - desfăşurată cu prezenţă fizică - pentru joi, 25 noiembnrie 2021, la ora 13.00.

Iată ordinea de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Coridor strategic integrat de mobilitate urbană - Axa Sudică Turda- Câmpia Turzii”
 2. Proiect de hotărâre privind validarea inventarului terenurilor disponibile care pot fi atribuite în folosința gratuită potrivit Legii nr. 15/2003, aflate în domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii.
 3. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice privind alipirea a două imobile aparținând domeniului privat al municipiului Câmpia Turzii.
 4. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei protocolului privind predarea în folosință gratuită a imobilului înscris în CF nr. 55232 Câmpia Turzii (Centru Maternal și Centru de Zi Câmpia Turzii).
 5. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice privind alipirea imobilelor de teren afectate de lucrările ”Închidere și ecologizare depozit de deșeuri urban neconform din Câmpia Turzii, jud. Cluj”.
 6. Proiect de hotărâre privindaprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat pentru ședința Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.
 7. Proiect de hotărâre privindaprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea Construire hală monumente și construcții funerare, împrejmuire teren extravilan, municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.
 8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății TETAROM S.A. din data de 26.11.2021.
 9. Proiect de hotărâre privindaprobarea Planului de Administrare al Consiliului de Administrație al societății Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A, pentru perioada 2021-2025.
 10. Proiect de hotărâre privindaprobarea Planului de Administrare al Consiliului de Administrație al societății Parc Industrial Câmpia Turzii S.A., pentru perioada 2021-2025.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de utilizare a microbuzului școlar al municipiului Câmpia Turzii pentru transport elevi.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități a solicitanților care au acces la locuințele sociale pentru anul 2022, destinate închirierii, precum și propunerile privind ordinea și modul de soluționare a acestora în municipiul Câmpia Turzii.
 13. Proiect de hotărâre privind numirea persoanei care se ocupă cu înregistrarea și raportarea datoriei publice locale pentru creditele contractate de Municipiul Câmpia Turzii.
 14. Proiect de hotărâre privindaprobarea componenței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipiului Câmpia Turzii.
 15. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS