Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Mesaj de la Primăria Turda, în atenția cetățenilor municipiului

Administraţie
Tools
Typography

Vă informăm că în data de 01 martie, între orele 10.00 și 11.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj va organiza și desfășura antrenamentul/exercițiul de alarmare publică "Miercurea alarmelor". Scopul acestui exercițiu este de a verifica funcționarea sirenelor electronice și de a informa populația asupra semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor care trebuie adoptate în cazul unor situații de urgență.

Vă rugăm să nu intrați în panică atunci când veți auzi sirenele, ci să luați în considerare faptul că este un exercițiu de alarmare și nu există nicio amenințare iminentă asupra comunității. În cazul în care auziți sirenele de alarmă în timpul acestui antrenament, vă rugăm să rămâneți calmi și să respectați indicațiile autorităților.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS