Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cristian Matei: “Astăzi, 28 februarie, aniversăm 4 ani de la inaugurarea Biroului Unic”

Administraţie
Tools
Typography

 Acest birou a fost creat pentru a îmbunătăți serviciile publice pe care le oferim în cadrul Primăriei Turda și pentru a spori transparența și eficiența administrației publice.

De la deschidere până astăzi au fost emise peste 220.000 de numere de ordine pentru servicii diverse. Datorită celor 10 direcții/servicii care activează în cadrul Biroului Unic există acces la foarte multe informații și documentații, iar timpul petrecut la ghișee s-a redus considerabil.

Așadar, în numele Primăriei Turda, vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă asigurăm că vom continua să ne străduim să oferim cele mai bune servicii publice pentru comunitatea noastră. La mulți ani, Biroul Unic al Primăriei!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS