Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Asfaltăm strada Tudor Vladimirescu din cartierul Sâncrai

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere că lucrările din subteran au fost finalizate, o parte importantă a străzii Tudor Vladimirescu a intrat în proces de asfaltare.

Echipele de muncitori au realizat structura de fundație a tronsonului cuprins între intersecția cu strada Luncii și intersecția cu strada Arieșului.

De asemenea, pe respectivul tronson a fost turnat stratul de asfalt binder, urmând ca - în funcție de starea vremii de afară - să se toarne și stratul de uzură.

Reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu este cuprinsă în proiectul european „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”, în valoare de peste 9,5 milioane de euro. În cadrul aceluiași proiect au mai fost asfaltate străzile:

  • Republicii;
  • Aurel Vlaicu;
  • Avram Iancu;
  • Gării;
  • Iancu Jianu;

În cursul acestui an, strada Tudor Vladimirescu va fi asfaltată și marcată, complet, fiind dotată cu piste de biciclete și spații verzi.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS