Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii, joi, 27 aprilie

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 570/21.04.2023 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 27 aprilie 2023, ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privindstabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului local, bugetul creditelor interne rambursabile, bugetul activităților finanțate integral din venituri proprii și bugetul instituțiilor finanțate integral din venituri proprii pentru trimestrul I al anului 2023.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de instituire și administrare a taxei de salubrizare pentru  utilizatorii serviciului de salubrizare care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu operatorul de salubrizare și pentru instituirea și aprobarea taxei  de salubrizare pentru  utilizatorii serviciului de salubrizare care beneficiază individual de prestarea serviciului de salubrizare fără contract încheiat cu operatorul de salubrizare.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Aparatului de specialitate alPrimarului  Municipiului Câmpia Turzii şi al serviciilor publice de interes local.
  5. Proiect de hotărâre privindrespingerea plângerii prealabile formulate de către S.C. Om Mureș Rutrac S.R.L., prin care solicită revocarea HCL nr. 279/22.12.202
  6. Proiect de hotărâre privindaprobarea PLANULUI URBANISTIC de DETALIU pentru CONSTRUIRE LOCUINȚĂ UNIFAMILIALĂ și ÎMPREJMUIRE Ioan VASINCA, nr. 23, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj
  7. Proiect de hotărâre privind emiterea acordului prealabil privind crearea unui al doilea acces la strada Ioan Vasinca, dinspre imobilul  situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Ioan Vasinca, înscris în CF 52487 Câmpia Turzii, număr cadastral 52487
  8. Proiect de hotărâre privindaprobarea concesionării prin licitație publică a unui teren în suprafaţă de 504 mp, înscris în CF nr.55978 Câmpia Turzii, nr. cadastral 55978, proprietatea privată municipiului Câmpia Turzii.
  9. Proiect de hotărâreprivind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor spații din Hala Agroalimentară ,,Piața Mureșului”, care aparține domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.
  10. Proiect de hotărâre privindaprobarea schimbării unui teren atribuit în baza Legii nr. 15/2003.
  11. Proiect de hotărâre privindinstituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. George Bacovia, nr. 56, județul Cluj, în favoarea proprietarului imobilului edificat pe acest teren.
  12. Proiect de hotărâre privind instituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. George Bacovia, nr. 40, județul Cluj, în favoarea proprietarilor imobilului edificat pe acest teren.
  13. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS