Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Primăria Turda: Spațiile verzi de pe strada 22 Decembrie încep să prindă culoare

Administraţie
Tools
Typography

Joi, 27 aprilie, a început plantarea a 195 de copaci cu o înălțime între 3 și 3,5 metri din specia stejar Columnar, denumit și Quercus Fastigiata, care se pretează prin formă, aspect și viabilitate la crearea unei perdele verzi de protecție între carosabil și trotuare.

De asemenea, se vor monta rulouri de gazon și se va instala un sistem de irigații care va menține iarba și copacii mereu verzi.

✅Toate aceste îmbunătățiri se realizează pentru a completa aspectul modern și curat al străzii și suntem convinși că această amenajare peisagistică va aduce o atmosferă plăcută în zonă și un aer mai curat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS