Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Cristian Matei, de Ziua Tineretului

Administraţie
Tools
Typography

De Ziua Națională a Tineretului, doresc să vă reamintesc tuturor că dezvoltarea și crearea unui mediu propice pentru copiii și nepoții noștri reprezintă una dintre prioritățile noastre ca administrație încă din 2016.

Construim un oraș modern, curat și prietenos, care să le permită tinerilor să se dezvolte într-un mod sănătos și armonios.

Prin investiții în infrastructură, educație și cultură, vom crea  oportunități pentru tineri și îi vom ajuta să își atingă potențialul maxim. De asemenea, ne străduim să le oferim o gamă de activități, evenimente și facilități care să îi motiveze și să îi inspire în dezvoltarea personală și profesională.

De aceea, în această zi importantă pentru tineretul nostru, vă îndemn să ne unim eforturile în susținerea dezvoltării și creării unui mediu propice pentru copiii și nepoții noștri. Să le oferim o șansă la un viitor mai bun și să construim împreună un oraș în care să ne simțim mândri să îi lăsăm moștenire generațiilor viitoare.

La mulți ani, dragi tineri!❤️

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS