Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Transformarea Cartierului Băi: 20 de străzi au fost modernizate cu fonduri europene! ✅

Administraţie
Tools
Typography

Prin proiectul "Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda", am reușit să transformăm 20 de străzi, majoritatea de pământ, în străzi moderne care asigură confortul urban pentru locuitorii cartierului dar și a celor care tranzitează zona.

Cele 20 de străzi modernizate sunt:

  1. Aleea Alexandru Borza
  2. Str. Caisului
  3. Str. Cireșului
  4. Str. Vișinului
  5. Str. Nucului
  6. Str. Mărului
  7. Str. Prunului
  8. Str. Piersicului
  9. Aleea Olt
  10. Str. Șesului
  11. Aleea Băilor
  12. Aleea Durgăului
  13. Aleea Mureș
  14. Str. Alunișului
  15. Str. Barbu Lăutaru
  16. Str. Câmpului
  17. Str. Castanilor
  18. Str. Frăgăriște
  19. Str. George Enescu
  20. Str. Gheorghe Dima

Cristian Maei: “Cu ajutorul fondurilor europene, am reușit să realizăm această transformare. De asemenea, prin intermediul unui proiect european derulat de Compania de Apă Arieș, infrastructura de apă și canalizare a fost modernizată pe aceste străzi, asigurând un sistem eficient și fiabil. Vă asigur că, alături de echipa mea, continuăm să lucrăm pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră din oraș, iar modernizarea și dezvoltarea orașului nostru rămân prioritățile noastre.”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS