Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Primăria Câmpia Turzii, despre plăţile cu cardul

Administraţie
Tools
Typography

Pentru a eficientiza încasarea taxelor/tarifelor aferente închirierii bazelor sportive de pe raza Municipiului Câmpia Turzii - Arena de Tenis „Gavrilă Vaida”, Complex Polisportiv “AlfaGen Park” și Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” - vă reamintim că puteți utiliza și plata electronică a acestora, în deplină siguranță, fără comision și cu orice card bancar.

Plata electronică este recomandată utilizatorilor care se află în baza de date a Serviciului Taxe și Impozite Locale.

Regăsiți mai jos pașii care trebuie urmați pentru a putea plăti online:

  1. Accesați: https://www.globalpay.ro/.../alte.../rediract/index/lang/ro;
  2. Se completează CNP- ul și se bifează căsuța prin care vă dați acordul pentru politica de confidențialitate;
  3. Sunteți direcționați către pagina de plată, selectați baza sportivă pentru care doriți să faceți plata, completați adresa de e-mail și suma care trebuie achitată;
  4. La căsuța pentru observații completați următoarele informații: ziua, intervalul orar rezervat și tipul de tarif, ( după stabilirea acestora în prealabil, cu responsabilul bazei sportive);
  5. Dovada plății se poate trimite pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Relații suplimentare la numerele de telefon: +40 0732 161 054 - Arena de Tenis „Gavrilă Vaida” Câmpia Turzii: +40 0747 209 922 - Complex Polisportiv “AlfaGen Park” Câmpia Turzii: +40 0790 000 313 - Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS