Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Primăria Turda informează despre colectarea deșeurilor electrice. Programul de colectare e sâmbătă, 24 iunie

Administraţie
Tools
Typography

RoEcollect e prezentă la Turda, în vederea colectării deșeurilor electrice, în mod gratuit în fiecare a treia sâmbătă din lună:

➡️de la domiciliu

➡️casări de la firme sau instituții

Cum puteți preda deșeurile electrice către RoEcollect?

Apelând 0755 406 406 sau completând formularul online: roecollect.ro/contact/ – disponibil 24h/7zile Ce înseamnă deșeuri electrice?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate corespunzător.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS