Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Consolidarea capacitatii gradinitelor din Municipiul Turda in vederea gestionarii situatiei de pandemiegenerata de virusul SARS-COV-2 2020”

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA, în calitate de beneficiar, finalizeaza proiectul „Consolidarea capacitatii gradinitelor din Municipiul Turda in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARS-COV-2 2020”, cod SMIS 147372, proiect desfășurat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 “Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie”, Obiectivul specific 10.1 „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale”.

Obiectivul general al proiectului vizeaza asigurarea unei capacitati adecvate de gestionare a crizei sanitare la nivelul a 5 de unitati de invatamant (gradinite) din Municipiul Turda, judetul Cluj – Gradinita cu Program Prelungit Prichindelul Istet, Gradinita cu Program Prelungit Poiana cu Castani, Gradinita cu Program Prelungit "Dr I. Ratiu", Gradinita cu Program Prelungit "Sf. Maria" si Gradinita cu Program Prelungit Casuta Piticilor, prin dotarea cu echipamente de protectie medicala si dispozitive medicale necesare pentru diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS – COV – 2.

Rezultatul proiectului:

  1. Asigurarea gestionarii corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului – 1 serviciu de consultanta
  2. Asigurarea actiunilor obligatorii privind transparenta pentru proiectul finantat din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuala:
    • Anunt de presa – 2 buc
    • Afis A3 - 6 buc
    • Autocolante - 12 buc
  3. Dotarea cu materiale si echipamente de protectie:Masca Faciala 3 pliuri / 3 straturi Tip 2R – adulti - 17.876 buc
    • Masca Faciala 3 pliuri / 3 straturi Tip 2R – copii - 91.318 buc
    • Halat unica folosinta - 3.854 buc
    • Dezinfectant suprafete de nivel mediu - 1.599 l
    • Dezinfectant pentru nebulizator - 3.463 l
    • Dezinfectant maini - 4.551 l
    • Termometru digital cu infrarosu - 10 buc
    • Lampa Bactericida UV - 59 buc
    • Echipament automat de dezinfectie prin nebulizare - 12 buc
    • Dispenser dezinfectant maini cu senzor - 111 buc

Valoarea totală a proiectului este de 654.358,64 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă asigurată de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 654,358.64 lei.

Data începerii proiectului: 26.11.2020

Data finalizării proiectului: 30.06.2023

Datele de contact ale beneficiarului: 

Moldovan Mihaela Diana – Manager proiect

0745/847.829 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Proiectul cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională - REACT-EU prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE 2014-2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS