Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Primăria Câmpia Turzii: Reabilităm integral strada Băii

Administraţie
Tools
Typography

Credem în lucrări executate profesionist, care conferă siguranță și confort.

➡️Astfel, începând de luni, 17 iulie 2023, strada Băii este supusă unor ample lucrări de modernizare.

⚖️Pentru fluidizarea traficului rutier, accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 6.5t va fi interzis de pe strada George Coșbuc, pe strada Gheorghe Doja.

De asemenea, traficul rutier va fi deviat, motiv pentru care vă rugăm să respectați semnele de circulație. Traseul propus pentru redirecționare este: str. Speranței, str. Mihail Sadoveanu, cu ieșire în str. Laminoriștilor în dreptul stației de carburanți Lukoil.

✅️Reabilitarea zonei este extrem de importantă pentru configurația rutieră și edilitară din centrul Municipiului Câmpia Turzii.

❗️În funcție de evoluția acestor lucrări vom reveni cu informări privind redeschiderea circulației.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS