Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Dosar penal pentru distrugere în Parcul Municipal "Berc" - Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Poliția Locală a fost informată de către cetățean cu simț civic cu privire la un act de vandalism comis în Parcul Municipal "Berc" astfel că am sesizat Poliția Municipiului Câmpia Turzii.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere, urmând ca persoana care a comis acest act de vandalism să fie identificată și trasă la răspundere penală!

Nu vom tolera NICIODATĂ astfel de acte de vandalism lipsite de sens și de bun simț!

Pe de altă parte, felicităm persoanele cu simț civic, care anunță autoritățile atunci când descoperă fapte de natură antisocială! Chiar încurajăm pe oricine să anunțe autoritățile când apar astfel de cazuri!

Totodată, facem apel la persoanele care au informații despre persoana care a comis această faptă, să se adreseze Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS