Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Consiliul Județean Cluj dă startul perioadei de depunere a cererilor pentru finanțări nerambursabile. Începând din acest an ele pot fi depuse și on-line, în aplicația Ghișeul Unic

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a publicat pe prima pagină a site-ului propriu, la adresa www.cjcluj.ro, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2024.

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

Elementul de noutate al sesiunii de finanțare din acest an este dat de faptul că cei interesați pot derula întregul proces de depunere a cererilor și on-line, accesând aplicația Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi).

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face într-un interval de 30 de zile, începând cu ziua de miercuri, 14 februarie 2024 și până în ziua de joi, 15 martie a.c., ora 12.00, în aplicația Ghișeul Unic sau la Registratura Consiliului Județean Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este un nou pas înainte, extrem de important, pe care îl facem în procesul de digitalizare a administrației județene. Venim, astfel, în întâmpinarea organizațiilor cu această nouă facilitate, cea de depunere a cererilor de finanțare nerambursabilă și prin intermediul aplicației Ghișeul Unic. Îi încurajez pe cât mai mulți clujeni să acceseze platforma și să depună proiecte on-line, evitând astfel timpul pierdut la ghișeul fizic, cozile sau deplasările inutile.”

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.050.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal în România le-a fost repartizată suma de 3.050.000 de lei.

Documentația necesară finanțării nerambursabile, respectiv formularele tip, documentele care trebuie anexate acestora, precum și regulamentele pe baza cărora se realizează evaluarea și selecția proiectelor, poate fi consultată prin accesarea site-ul oficial al instituției www.cjcluj.ro.

Biroul de presă
13 februarie 2024

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS