Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Şedinţă “de îndată” la Câmpia Turzii pentru două proiecte de hotărâre

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat de îndată - prin Dispoziţia nr. 240/05.03.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii - în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 6 martie, la ora 10.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privindaprobarea Regulamentului privind regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani a unei suprafețe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru construirea unei locuințe proprietate personală.
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea programului anual al Municipiului Câmpia Turzii de finanţare nerambursabilă în condiţiile Legii nr. 350/2005, Ordonanței 82/2001 și a Legii 69/2000 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes local, de la bugetul local aprobat pentru anul 2024.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS