Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Primăria Câmpia Turzii | Anunţ de participare

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Câmpia Turzii anunţă participarea la sesiunea I de selecție a proiectelor de interes public pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii, în anul 2024, în baza Legii nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, actualizată cu modificările şi completările ulterioare

Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Municipiul Câmpia Turzii, Strada Laminoriștilor, nr.2-4, Câmpia Turzii, judeţul Cluj, telefon (0040) – 264.368.001, fax (0040) – 264.365.467, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Municipiul Câmpia Turzii invită persoanele juridice de drept public sau privat, fără scop patrimonial, înființate și organizate ca structuri sportive, care desfăşoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local în domeniul sportiv, și îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare; Legea nr. 69/2000 a educației fizice și sportului, cu modificările și completările ulterioare; Hotărârea Guvernului nr. 1447/2007 privind Normele financiare pentru activitatea sportivă, cu modificările și completările ulterioare, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, pentru domeniul sport.

  1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniul sport pe anul 2024 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
  2. Sursa de finanţare a contractelor şi valoarea: bugetul local, 481.000 lei.
  3. Durata proiectelor: de la data încheierii contractelor până la data de 31.12.2024, sau pe toată perioada unui sezon competițional.
  4. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 02.04.2024, ora 16.00. Municipiul Câmpia Turzii accelerează aplicarea termenului de depunere la 15 zile, conform prevederilor art. 20 alin. (2) din Legea nr. 350/2005. Neaplicarea accelerări procedurii de selecție ar împiedica implementarea proiectelor în timp util.
  5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: solicitanții au obligația de a depune propunerile de proiect, semnate de către reprezentantul legal pe fiecare pagină, în 2 exemplare, la registratura Municipiului Câmpia Turzii, Str. Laminoriștilor, nr. 2-4, în plic închis.
  6. Selecţia şi evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către comisia de selecție și evaluare, în perioada: 03.04.2024 – 05.04.2024.
  7. Documentațiile de solicitare a finanțărilor nerambursabile se întocmesc în conformitate cu cerințele prevăzute în HCL nr. 49 din 30.03.2023 privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanţărilor nerambursabile pentru programe sportive din bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, în condițiile prevăzute de Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, actualizată cu modificările şi completările ulterioare. Acestea pot fi accesate la adresa:https://campiaturzii.ro/finantari-nerambursabile-pentru-proiectele-de-activitati-sportive-in-baza-legii-69-2000/.

Anunțul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, nr. 52 din 18.03.2024.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS