Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Licitatie pentru inchiriere de terenuri pasuni la Primaria Turda

Administraţie
Tools
Typography

Municipiul Turda cu sediul in Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28 , face cunoscut ca in ziua de 09.07.2014 , ora 12, sala de protocol a Primariei Municipiului Turda va avea loc licitatia publica pentru inchirierea unor terenuri pasuni, proprietatea privata a municipiului Turda pentru pasunatul animalelor.

1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Terenul se afla in intravilanul Municipiului Turda, apartine domeniului privat al Municipiului Turda, inscris in cf 54390 Turda, nr. top. 4234/1/2/1/1/1/1 situat in zona cu denumirea toponimica "Mogyoros".
2. In vederea participarii la licitatie ofertantii pot achizitiona caietul de sarcini al licitatiei achitand contravaloarea acestuia , in cuantrum de 50 lei la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda .
3. Ofertantii vor depune pana la data de 08.07.2014 inclusiv, ora 15.00 urmatoarele acte
-cerere de participare la licitatie; se obtine de la cam. 25 din cadrul Primariei Mun. Turda.
-copie dupa actul de identitate;
-copii de pe documentele din care rezulta inregistrarea in Registrul National al Exploatatiilor;
-copii de pe pasapoartele tuturor animalelor detinute, eliberate de catre medicul veterinar,precum si copii de pe documente din care sa reiasa si numarul de crotaliu al fiecarui animal detinut in proprietate.
-adeverinta de la Registrul Agricol din care sa reiasa numarul de animale detinut;
-declaratie pe proprie raspundere de asigurare a unei incarcaturi minime de 0,3 UVM /ha pentru suprafata solicitata;
-certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor fata de bugetul local al Municipiului Turda;
-xerocopie dupa chitantele care atesta plata taxei de participare la licitatie(in cuantum de 100 Ron),a garantiei de participare la licitatie (in cuantum de 500 lei) si a caietului de sarcini(in cuantum de 50 Ron).
4.Documentele enumerate se vor depune intr-un plic inchis,format A4 insotit de cererea de participare la licitatie. In plicul inchis (format A4 ) se va depune si oferta financiara , intr-un plic inchis.
5.Pretul de pornire al licitatiei este de 400 lei/ha/an.

PRIMAR
TUDOR STEFANIE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS