Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Patru puncte interesante pe ordinea de zi a sedintei de luni a Consiliului Local Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda se întruneşte luni, 14 iulie, în şedinţă extraordinară cu începere de la orele 12.00.

Ordinea de zi a şedinţei în forma în care a fost făcută publică este:

1. Probleme ale Administratorului Public:
1.1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea desfasurarii celei de a XIV-a editii a evenimentului Zilele municipiului Turda in perioada 29, 30, 31 august 2014.
1.2. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea tarifelor practicate pentru inchirierea de spatii in cadrul evenimentului Zilele municipiului Turda, editia a XIV –a.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind revocarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 133 din data de 11.06.2014 privind validarea d-lui Matei Cristian Octavian pentru functia de membru al Consiliului de Administratie al SC Turda Salina Durgau SA.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind validarea doamnei Rus Virginia Rodica pentru functia de membru al Consiliului de Administratie al SC Turda Salina Durgau SA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS