Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

PNDR a fost transmis, oficial, la Comisia Europeana

Administraţie
Tools
Typography

În data de 1 iulie 2014, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 - 2020 a fost transmis oficial catre Comisia Europeană în vederea aprobării.

Suma alocată în total este de 9,85 miliarde euro, pentru noul PNDR şi cuprinde un număr de 15 măsuri de finanţare.
Varianta consultativă a PNDR 2014-2020 a fost transmisă informativ în luna martie 2014 , pentru a obţine opiniile serviciilor specializate ale Comisiei Europene.
După obţinerea observaţiilor primite Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a pornit un nou proces de consultare cu toate organizaţiile din domeniu, rezultând documentul final care a fost depus.
Urmează o perioadă de negocieri oficiale la nivelul Comisiei Europene pe marginea acestui PNDR.
Asociaţia PAZIA consideră că este foarte important şi în folosul fermierului agricol ca termenul de aprobare să fie cât mai scurt.
Porivit informaţiilor, producătorii agricoli pot depune cereri până la data de 31 iulie 2014 pentru ajutorul de stat pentru motorina folosită în agricultură.

Asociaţia PAZIA
Consiliul Director
Preşedinte
Ioan HÂRCEAGĂ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS