Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Consilierul PSD Ros propune o comisie care sa prezinte Cheltuielile de la Zilele Turzii. Primarul PD-L Stefanie raspunde

Administraţie
Tools
Typography

Un moment ulterior aprobării celor două proiecte de hotărâre privind organizarea celei de-a XIV-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Turda, consilierul PSD Nicolae Roş propunea constituirea unei comisii care să analizeze şi să verifice cum s-au cheltuit banii cu organizarea evenimentului.

Primarul turzii, tudor Ştefănie, pare să nu se lase şi doreşte să ofere o replică lui nicolae Roş.
Ce a avut de spus fiecare din cei doi puteţi citi mai jos:

Nicolae Roş - consilier local (PSD)
În baza aricolului 57 alineatul 7 din Legea administraţiei publice locale solicit să se înfiinţeze o comisie care să aibă ca obiect de activitate analiza şi verificarea modului în care sunt utilizate sumele la Zilele Turzii.
Spun asta pentru că anul trecut am avut o surpriză neplăcută şi anume s-au împins lucrurile până în pragul evenimentelor astfel încât este unanim cunoscut şi de notorietate că atunci când contactezi artişti în ultimul moment aceştia mpresc preţul, organizarea poate avea de suferit, motiv pentru care respectând configuraţia politică din consiliul local de la ultimele alegeri, împreună cu executivul, ar trebui să existe o comisie care să se ocupe de organizarea Zilelor Turzii, să-şi asume responsabilitatea şi ulterior să ne prezinte în faţa Consiliului Local fiecare leu cum a fost cheltuit.
Rog să se consemneze acest punct de vedere în procesul verbal de şedinţă, rămânând, desigur, la latitudinea dumneavoastră dacă consideraţi ca fiind oportună sau nu o asemenea comisie, având temeiul legal menţionat.

Tudor Ştefănie - primar (PD-L)
Aduce-vi-ţi aminte c-a fost un raport prezentat în şedinţă de consiliu local cu privire la execuţia bugetară pe întreaga activitate de la Zilele Turzii şi chiar validat.
Vă mai readuc aminte că a fost aprobat bugetul anului 2013 şi execuţia pe 2013 care cuprindea inclusiv această activitate.
Vă mai readuc aminte că amintind dumneavoastră de Curtea de Conturi acelaşi lucru se va întâmpla în fiecare an: va analiza şi Curtea de Conturi cu privire la aceste cheltuieli şi orice cheltuială pe care o face bugetul local.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS