Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Lucian Sandru, despre demisia din functia de director al Companiei de Salubritate: "Sunt motive personale"

Administraţie
Tools
Typography

Prezent la cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Câmpia Turzii, Lucian Şandru - de-acum fost director al SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA - a fost invitat de unul din consilierii locali să explice, dacă doreşte, motivele demisiei sale.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de miercuri, 27 mai 2015 s-a aflat şi o "Informare cu privire la demisia directorului S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A.", informare adresată forului deliberativ al municipiului Câmpia Turzii.

}documentul emis de Compania de Salubritate la 07.05.2015 şi înregistrat la Primăria Câmpia Turzii în aceeaşi zi cu numărul 14152 - document adresat Primăriei Câmpia turzii, în atenţia primarului Radu Hanga şi spre ştiinţa Consiliului Local Câmpia Turzii se făcea referire la şedinţa Consiliului de Administraţie al societăţii.

Mai exact, în respectiva şedinţă s-a luat act de demisia lui Ioan Lucian Şandru din funcţia de director general al societăţii, în acest sens fiind adoptată hotărârea CA cu numărul 14 din 06.05.2015, hotărâre prin care s-a aprobat perioada de preaviz în urma încetării contractului de mandat a lui Lucian Şandru, perioadă cuprinsă între 6 şi 28 mai anul curent.

"Am văzut că este şi domnul director aici. Dacă vrea să ne spună câteva cuvinte sau să ne explice pentru ce şi-a dat demisia...", invita consilierul PNL (fost PD-L) Cristian Haiduc în şedinţa în care acţionarul (Municipiul Câmpia Turzii) era informat de hotărârea CA-ului societăţii.

Aceptând invitaţia, Lucian Şandru a fost foarte scurt: "Explicaţii nu sunt. Sunt motive personale, atât. Sunt motive familiale. Nu este un motiv anume sau cineva să fi cerut acest lucru. Sunt motive strict personale".

Prin aceeaşi hotărâre a CA-ului Companiei de Salubritate se menţionează că "până la finalizarea demersurilor privind selecţia directorului societăţii", atribuţiile de director sunt preluate de către inginer Paul Cristian Cîmpean, cel care va şi asigura interimatul în această perioadă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS