Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Cine este Eugen Mandrutiu, noul administrator al SC Parc Industrial SRL Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În urma demisiei lui Flaviu Bara, administrator al SC Parc Industrial SRL Câmpia Turzii, consiliului local al municipiului i-a revenit numirea unui nou administrator al societăţii, motiv pentru care pe ordinea de zi a celei mai recente şedinţe a forului deliberativ local a existat un proiect de hotărâre în acest sens.

"Proiect de hotărâre privind numirea unui nou administrator şi modificarea actului constitutiv al SC Parc Industrial Câmpia Turzii SRL" era proiectul supus aprobării consilierilor locali de la Câmpia Turzii, proiect a cărui motivare a fost oferită chiar de primarul Radu Hanga.

În expunerea de motive anexată proiectului de hotărâre, primarul Câmpiei Turzii motiva "necesitatea, oportunitatea şi legalitatea iniţierii proiectului de hotărâre" odată prin
"adresa înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii sub nr. 11158 din data de 07.04.115084" prin care Flaviu Bara a depus o cerere de renunţare la mandatul de administrator, astfel că "asociatul unic, Municipiul Câmpia Turzii prin Consiliul local, în temeiul art.194 Legii 31/1990 republicată privind societăţile comerciale şi art.37 din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001 republicată, urmează să ia act de demisie şi pe locul vacant să aleagă prin vot secret un administrator nou", apoi prin "Decizia nr 1 din data de 14.05.2015 înregistrată la Primaria Câmpia Turzii sub nr. 15084/14.05.2015", decizie prin care "administratorii S.C. Parc Industrial S.R.L. Câmpia Turzii întruniţi statutar în sedinţa din data de 14.05.2015 au desemnat pe domnul Dan Cristian Lucian administrator împuternicit să reprezinte societatea în faţa oricărei instanţe, autorităţi administrative, financiare sau a altor autorităţi, băncilor sau instituţiilor, precum şi în faţa societăţilor române şi străine şi a persoanelor fizice, iar pentru conducerea operativă a societăţii administrator şi coordonarea zilnică a activităţii curente au propus ca domnul Dan Cristian Lucian să îndepliniească şi funcţia de director executiv".

Când, cu proiectul de hotărâre pe masă, preşedintele de şedinţă Horaţiu Bretoiu i-a invitat pe colegii consilieri să vină cu propuneri pentru un nou administrator, singurul care a venit cu o astfel de propunere a fost consilierul Francisc Deak, propunerea acestuia fiind Eugen Mândruţiu.

Atrăgând atenţia că ar trebui "să fim preventivi în momentul în care o să numim oameni în consiliile de administraţie, în adunările generale ale acţionarilor, pentru că în timp iarăşi o să ne gândim că ajungem în anumite situaţii" şi că "ar fi bine să ne gândim cu atenţie şi să vedem ce propunem şi pe cine susţinem", consilierul Cristian Haiduc părea nu doar gata să meargă pe mâna lui Francisc Deak - "eu cred că domnul care a fost propus e OK" - ci şi să afle câte ceva despre Eugen Mândruţiu, "despre activitatea dânsului, ca să ştim în cunoştinţă de cauză".

Prezent în sala de şedinţe la momentul discutării posibilităţii de a deveni noul administrator al societăţii, Eugen Mândruţiu a venit în faţa consilierilor locali să vorbească despre sine, aşa cum a fost invitat, pentru ca membri forului deliberativ local să îl cunoască.

Din felul în care eugen Mândruţiu şi-a făcut propria prezentare, redăm următoarele:

- "Mă numesc Mândruţiu Eugen, am 54 de ani".
- "Sunt băştinaş din oraş, vă cunosc pe mulţi dintre dumneavoastră şi dumneavoastră pe mine".
- "Am 30 de ani de combinat (n.r.: de muncă în combinatul metalurgic de la Câmpia Turzii) din care 27 de ani am lucrat în cadrul serviciului de calitate".
- "Ultimii trei ani am avut onoarea să fiu dispecer de producţie unde am învăţat foarte multe. Am avut libertate să vizitez şi să învăţ secţiile - care au mai rămas, bineînţeles - să discut cu inginerii, cu directorii...".
- "Sunt căsătorit, am o fiică de 27 de ani".
- "Domnul Haiduc (n.r.: consilierul Cristian Haiduc) mi-a fost şef o perioadă..."
- "Am liceul. Liceul Industrial", mai spunea Eugen Mândruţiu ca răspuns la întrebarea "Ce studii aveţi?" adresată de consilierul Dorin Lojigan.

La momentul aceloraşi discuţii, preşedintele Horaţiu Bretoiu dorea să ştie "De ce a demisionat domnul Bara Flaviu?", răspunsul venind de la cel care l-a şi propus pe Eugen Mândruţiu - consilierul Francisc Deak - care s-a exprimat cât a putut de concret: "Domnul Bara Flaviu, având o firmă de construcţii, să nu fie în conflict de interes cu Primăria, că probabil vrea să participe la unele dintre lucrări, pe domeniul care e... din cauza asta s-a retras...".

"Eu nu văd aici niciun conflict de interese, dar, mă rog... În conflict de interese putem fi noi", opina Horaţiu Bretoiu, după care i-a invitat pe colegii consilieri la vot secret.

Din cei 18 consilieri locali prezenţi la şedinţă, 6 au votat împotrivă şi 12 au votat pentru, astfel că Eugen Mândruţiu a devenit noul administrator al SC Parc Industrial SRL Câmpia Turzii, noul administrator mulţumind public pentru încrederea acordată de către cei care l-au votat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS