Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Administratia locala turdeana anunta ca vineri s-a deschis podul de peste Aries

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Vineri, 30.X.2015, ambele tronsoane ale Podului de peste Arieş au fost date în folosinţă iar traficul rutier s-a redeschis în urma lucrărilor desfăşurate pe o perioadă îndelungată.

Drept urmare, pe această cale, mulţumim pentru înţelegerea acordată cetăţenilor Municipiului Turda, pentru sprijinul şi atenţia cu care s-a realizat circulaţia autovehiculelor în zonă, nefiind înregistrate incidente majore.

Fluidizarea traficului rutier a constituit atât un scop al lucrărilor efectuate cât şi o garanţie a acestora. Investiţia era imperios necesară şi ne-am propus ca pentru următoarele două decenii să figureze în categoria obiectivelor care nu vor mai necesita intervenţii ulterioare.

De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice lucrările la trotuarele de pe ambele sensuri se vor finaliza conform proiectului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS