Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Viceprimarul Lucian Nemes apreciaza neimplicarea politic-administrativa in momentul comemorativ de la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Prezent la lansarea de carte a autorului Virgil Deceanu - eveniment care a avut loc la reşedinţa lui Dan Zăhan - viceprimarul turzii, lucian Nemeş, a luat cuvântul.

În afară de referirile făcute la evenimentul în sine - la lansarea de carte şi chiar la autor - viceprimarul Turzii nu s-a putut de al a aduce în discuţie amprenta pe care şi-a pus-o la Turda tragedia din clublul de la Bucureşti.

Cu o oră înaintea lansării de carte, societatea culturală "Rei Culturae Fautores" s-a implicat în organizarea, la Turda, a unui moment comemorativ în urma catastrofei care s-a pridus în capitala României.

Astfel, în mod special, viceprimarul Turzii a ţinut în mod special să felicite organizatorii - societatea culturală "Rei Culturae Fautores" - pentru iniţiativa de-a organiza, la Turda, un moment comemorativ pentru victimele din clubul bucureştean Colectiv: "Vreau să vă felicit pe toţi pentru frumoasa iniţiativă care a avut astăzi loc la catedrala din Turda".

Evenimentul comemorativ de la Turda s-a organizat strict cu implicarea societăţii civile, fără sugestia sau intervenţia administraţiei locale. În discursul său, viceprimarul Turzii tocmai acest lucru a dorit să îl puncteze şi chiar să îl aprecieze: reacţia societăţii civile ca act de voinţă, fără ca administraţia locală să fie parte, Lucian Nemeş punctând: "E bine că cineva a luat această iniţiativă şi mă bucur eu, unul, personal, că a venit din partea socităţii civile".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS