Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Iata care sunt actele necesare pentru obtinerea ajutoarelor pentru incalzirea locuintei in sezonul rece

Administraţie
Tools
Typography

Începând cu data de 19.10.2015, locuitorii Municipiului Turda vor putea depune documentele în vederea obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr.70/2011 cu modificările şi completările ulterioare şi Hotărârii nr. 920/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

Ajutorul se acordă numai pentru un singur sistem de încălzire, pentru consumatorii de gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri ale căror venituri nete lunare/membru de familie este cuprins între 0 si 615 lei, pentru perioada 1 noiembrie 2015 - 31 martie 2016.

Ajutoarele pentru încălzire se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

Formularele de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanţi de la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1), de la punctul de încasare a impozitelor şi taxelor de pe str. C.Victoriei, nr.102-104, Oprişani, sau se pot descarca de pe site-ul www.primariaturda.ro. sau pur şi simplu de AICI.

Acte necesare pentru obţinerea ajutorului de încălzire:
- Documentele de stare civilă pentru toţi membrii familiei care locuiesc în fapt la adresa de domiciliu menţionată în cuprinsul cererii (cărţi de identitate sau certificate de naştere pentru membrii familiei care au vârsta de până la 14 ani);
- Adeverinţa de salariat cu venitul net, cupon de pensie, cupon alocaţie de stat, cupon şomaj, sau alte acte doveditoare ale veniturilor nete din luna anterioară depunerii cererii;
- Pentru persoanele care realizează venituri din A.F.,P.F.A,S.R.L., este necesară o adeverinţă de venit eliberată de Administraţia Finanţelor Publice Turda;
- certificat fiscal pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani;
- adeverinţă de la Registru agricol;
- copie după talonul autoturismului;
- după caz, alte acte doveditoare privind componenţa familiei;
- factura de gaz sau energie electrică;

Cererea şi declaraţia pe propria răspundere însoţită de documentele mai sus menţionate se depun în următoarele locaţii: la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) şi la punctul de încasare a impozitelor şi taxelor de pe str. C.Victoriei, nr.102-104, Oprişani, până la data de 20 noiembrie anul curent pentru ca o persoană/familie să poată beneficia de ajutor începând cu luna noiembrie.

NOTĂ:
Familiile şi persoanele singure care au în proprietate cel puţin unul dintre bunurile cuprinse în lista anexa, nu beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinţei.

DIRECTOR
NAPĂU DENISA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS