Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
85 New Articles

Un singur punct pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Campia Turzii din 15 ianuarie

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali din Câmpia Turzii se întâlnesc, în şedinţă extraordinară, vineri, 15 ianuarie, cu începere de la orele 13.00, în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din municipiu.

Convocată, de îndată, prin Dispoziţia 22/13.01.2016 a primarului municipiului Câmpia Turzii, şedinţa din 15 ianuarie 2016 are doar un singur punct pe ordinea de zi.

"Proiect de hotărâre privind participarea Unităţii Administrativ-Teritoriale a municipiului Câmpia Turzii ca membru afiliat la Bursa Română de Mărfuri" este proiectul care, iniţiat de primarul Radu Hanga, va fi supus dezbaterii în cadrul şedinţei în care se întâlnesc consilierii locali de la Câmpia Turzii.

Dacă proiectul este aprobat de membrii forului deliberativ local de la Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga va fi împuternicit să reprezinte municipiul în relaţiile contractuale ce derivă din participarea municipiului ca membru afiliat la Bursa Română de Mărfuri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS