Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Cine ii plateste lui Dorin Lojigan indemnizatia pentru perioada cat n-a ocupat functia de viceprimar?

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Câmpia Turzii a transmis un comunicat de presă care să aducă lămuriri - inclusiv "financiare" - privind reîncadrarea lui Dorin Lojigan în funcţia de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.

Iată ce se precizează în comunicatul primăriei Câmpia Turzii:

Prin Decizia Civilă nr. 459/2015 a Curţii de Apel Cluj, au fost respinse recursurile declaratc de Municipiul şi Consiliul Local ale municipiului Câmpia Turzii împotriva sentinţei civile nr. 1955/2015 pronunţată de Tribunalul Cluj, astfel că aceasta a rămas definitivă şi a fost pusă în executare în sensul reîncadrării în funcţia de viceprimar a domnului Dorin Nicolae LOJIGAN, plăţii indemnizaţiei datorate până la reîncadrare precum şi a cheltuielilor de judecată.

Urmare analizei efectuate de către juriştii primăriei şi consiliul local, Municipiul Câmpia Turzii nu are un prejudiciu în condiţiile în care necesitatea efectuării plăţii s-a reţinut în acord cu dispoziţiile legale. Consiliul Local nu răspunde niciodată în nume propriu ca autoritate administrativă pentru actele sale anulate de instantă, ci numai unitatea administrativ teritorială, sau consilierii locali în solidar dacă li se poate dovedi culpa.

Reclamantul Dorin Nicolae Lojigan, prin acţiunea formulată nu s-a îndreptat împotriva uneia sau mai multor persoane pe care le considera vinovate. Instanţa nu a pronunţat o hotărâre de antrenare a răspunderii personale a vreunui consilier local, astfel încât obligaţia de plată datorată de Consiliul Local consecutiv anulării Hotărârii Consiliului Local nr. 96/21.08.2014 privind schimbarea din funcţie a viceprimarului municipiului Câmpia Turzii, se asigură conform legii din bugetul local al municipiului, sens în care s-a pronunţat şi instanţa.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS