Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
86 New Articles

Spitalul turdean plateste cheltuieli de judecata cu bani alocati prin Hotarare de Guvern

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni au aprobat în majoritate proiectul de hotărâre care se referea la "utilizarea sumelor din excedentul bugetar al anului 2015".

Mai exact, în chiar primul articol al documentului aprobat de consilierii turdeni să făcea referire la "utilizarea sumelor din excedentul bugetar al anului 2015 de 2.009.000 lei pentru acoperirea golurilor temporare de casă, cu destinaţia sentinţe judecătoreşti - reprezentând daune morale şi cheltuieli de judecată conform deciziei penale nr. 917/A/2015 pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul 5.764/328/2013, pentru Spitalul Municipal Turda".

Chiar în expunerea de motive ataşată documentului aprobat de consilierii locali turdeni se preciza că suma de puţin peste 20 de miliarde de lei vechi a fost primită prin Hotărâre de Guvern din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru plata sentinţelor judecătoreşti, suma reprezentând daune morale şi cheltuieli de judecată conform deciziei penale menţionate anterior în dosarul cu numărul prezentat mai sus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS