Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Un nou consilier local a depus juramantul la Campia Turzii | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Componenţa Consiliului Local Câmpia Turzii s-a modificat. Noul consilier local, Mircea Adrian Andreş, a depus jurământul odată cu ocuparea noii funcţii.

"Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună credinţă, tot ceea ce îmi stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Câmpia Turzii. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!" au fost cuvintele cu care noul consilier local Mircea Andreş şi-a ocupat funcţia.

La şedinţa Consiliului Local în cadrul căreia a avut loc validarea mandatului noului consilier a fost prezent şi cel pe care Mircea Andreş l-a înlocuit, fostl consilier local şi viceprimar Avram Gal.

"Vreau să mulţumesc consilierilor locali pentru colaborare şi vreau să îl felicit şi să-i doresc succes domnului Andreş în noua funcţie de consilier local" spunea Avram Gal adăugând, cu referire la Mircea Andreş: "Dânsul a fost unul dintre oamenii pe care i-am propus pe lista mea de consilieri locali. sunt ferm convins că o să ne facă cinste în noua funcţie pe care o să o deţină".

După plecarea din funcţia de consilier local a lui Avram Gal - încetarea mandatului fiind aprobată prin HCL 157 din 17.12.2015 - locul ocupat de fostul viceprimar a rămas vacant, urmând a fi ocupat de către zurmătorul supleant aflat pe lista cu care Partidul conservatoru s-a prezentat la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Prin adresa cu numărul 11 din 04.01.2016 transmisă de organizaţia Cluj a ALDE către municipalitatea Câmpia Turzii unde a fost înregistrată cu numărul 274 din 06.01.2016 se preciza că formaţiunea politică a luat act de încetarea mandatului lui Avram Gal şi confirma apartenenţa lui Mircea Andreş la formaţiunea politică, motiv pentru care propunea validarea acestuia în funcţia de consilier local la Câmpia Turzii în locul rămas vacant.

Totodată se preciza că deşi după Avram Gal pe lista de candidaţi declaraţi supleanţi se mai aflau Florin Jucan, pe locul 12 şi Diana Raica (născută Tudor), pe locul 13, cei doi menţionaţi au declarat că renunţă irevocabil la ocuparea funcţiei de consilier în cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii.

Astfel, locul declarat vacant urma a fi ocupat de cel care se afla următorul pe lista de supleanţi, în cazul acesta de Mircea Andreş, ocupantul locului 14 pe aceeaşi listă de supleanţi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS